Dubai Tur Programı

 

  DUBAİ  

 

  ERKEN REZERVASYON FIRSATINI KAÇIRMAYIN  

 

İZMİR'den Sun Express Havayolları ile DİREKT UÇUŞ İmkanı 

 

  EKSTRA TUR YOK  

Dubai Şehir Turu DAHİL 

Öğle Yemekli ABU DABİ Turu DAHİL 

Dhow Cruis YEMEKLİ TEKNE Gezisi DAHİL 

Souk Madinat Jumeirah Turu DAHİL 

En YÜKSEK GÖKDELEN Olan BURJ KHALİFA ve DUBAİ MALL Turu DAHİL 

Global Village Turu DAHİL 

The Dubai FOUNTAİN Işık ve Müzik Gösterisini İzleme İmkanı 

 

*** Yemekli Dubai ÇÖL SAFARİ HEYECANINI Yaşama İMKANI ***

 

NO Gidiş Tarihi Dönüş Tarihi  Gidiş Uçak Bilgileri  Dönüş Uçak Bilgileri 
1- 25 Ekim 2023 29 Ekim 2023 ADB - DUBAI   20:20 - 02:00 DUBAİ - ADB   03:00 - 06:55
2-  15 Kasım 2023 19 Kasım 2023 ADB - DUBAI   22:00 - 03:35 DUBAİ - ADB   04:35 - 08:45
3- 24 Ocak 2024 28 Ocak 2024  ADB - DUBAI   22:00 - 03:35 DUBAI - ADB   04:35 - 08:45
4- 14 Şubat 2024 18 Şubat 2024 ADB - DUBAI   22:00 - 03:35 DUBAI - ADB  04:35 - 08:45
5- 20 Mart 2024 24 Mart 2024 ADB - DUBAI   22:00 - 03:35 DUBAI - ADB   04:35 - 08:45

 

 

 

Kalkış Yerleri: İzmir Havalimanı
PROGRAM
1 Gün: İzmir Havalimanı - Dubai

Akşam saat 19:30'da İzmir Adnan Menderes Havalimanı Dış Hatlar Terminali Sunexpress Kontuarı önünde buluşuyoruz. ( Havalimanı transferini bizimle yapacak olan misafirlerimizi Kuşadası Candan Tarhan Bul. Yörük Fırını karşısından  saat 18:00 da ; Söke tren garı önünden de saat 18:30 da alıyoruz ) Check-in ve bagaj işlemlerimizin ardından saat 22:00’da Sun Express Havayollarına ait Dubai uçağımız ile uçuşumuzu gerçekleştiriyoruz. Saat 03:35 ’de Dubai  Havalimanına varışımızın ardından, valizlerimizi alarak  bizi bekleyen aracımıza biniyoruz ve otelimize doğru hareket ediyoruz. Otelimizde odalarımıza geçerek dinleniyoruz. 

*** 25 Ekim çıkışlı turumuz için 

İzmir Havalimanı Buluşma Saati  : 18:00

İzmir - Dubai uçak kalkış saatimiz  : 20:20 

Transfer Alacak misafirlerimiz için ..... 16:30 Kuşadası Candan Tarhan Bul. Yörük Fırını Karşısı - 17:00 Söke tren garı Tariş Market önü 

 

 



2 Gün: Dubai Şehir Turu - Souk Madinat Jumeirah Turu - Yemekli tekne turu ve Dubai Mall - Müzikli , Işıklı Gösteri

Sabah kahvaltısının ardından “çölün ortasındaki vaha Dubai” şehir turumuza başlıyoruz. Bu turumuzda, ilk olarak Dubai Emiri Sheikh Mohammed Bin Rashid Al Maktoum’un kışlık sarayı Zabeel Palace görülecek ve burada serbestçe gezen tavus kuşları ile fotoğraf çekme imkanına sahip olacağız. Ardından Dubai’nin en işlek ve görkemli caddesi Sheikh Zayed yolundan ilerleyerek Emirates Kulelerini, gökdelenleri ve alış-veriş merkezlerini panoramik olarak göreceğiz. Bir sonraki fotoğraf molamız Jumeirah Sahilinde yer alan dünyaca ünlü Burj Al Arab Oteli olacaktır. Turumuza yaklaşık 7 Km.’lik bir yürüyüş yoluna sahip, restoranlar ve cafeler ile çevrili Dubai Marina ile devam ediyoruz. Burada verilecek kısa bir serbest zamanın ardından, son durağımız 2018 yılında denize dolgu yapılarak yaratılmış, Blue Waters adasına olacaktır. Burada dünyanın en büyük dönme dolabı olan Ain Dubai’yi yakından görme ve çok güzel fotoğraflar çekme imkanımız olacak. Ardından , İlk olarak 1950’ler Arabistan Çarsısı gibi tasarlanmış dünyaca meşhur Dubai’nin sembolü Burj Al Arab otelini en güzel noktadan görebileceğimiz, içinde dükkanlar, restoranlar, gece kulüpleri 5 yıldızlı oteller, kanallar, gondollara benzeyen teknelerin olduğu Dubai’nin Venediki diye adlandırılan  Medinat Jumeirah kompleksinin çarşısı Souk Madinat Jumeirah’a hareket ediyoruz. Ardından akşam yemeğini alacağımız Marinadaki Dhow teknesine geçiyoruz. Teknemiz marina içinde seyir ederken açık büfe olarak aksam yemeğimizi alıp, muhteşem Dubai Marina ve Dubai Eye manzarasını izliyoruz.Tekne turumuz bittiğinde, dünyanın en büyük Gökdeleni Burj Khalifa’nın gölgesinde ki Dünya’nın en büyük alışveriş merkezi Dubai Mall’da yine Dünya’nın en büyük gösteri havuzunda yapılan su, ses ve ışık gösterisini izliyoruz. Dileyen misafirlerimiz serbest olarak diledikleri gibi alışveriş yapabilir, cafe ve restoranlarda keyifli zaman geçirebilirler. Yine arzu eden misafirlerimiz, ekstra olarak Dünyanın En Yüksek Kulesi Olan Burj Khalifa’nın 124. & 125. Veya 148. katlarına çıkarak bir insanın uçaktan sonra en rahat çıkabileceği en yüksek noktadan tüm şehri kuşbakışı seyretme imkanına sahip olacaksınız. Keyifle geçireceğimiz saatlerin ardından konaklama için otelimize   hareket ediyoruz. 

*** Burj Khalifa'nın giriş - Ektra



3 Gün: Deniz Keyfi ve Akşam Yemekli Çöl Safari Turu

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından , bugün deniz keyfi yapmak isteyen misafirlerimiz , EN lerin şehri olan Dubai 'nin muhteşem plajlarında deniz keyfi yapabilirler. Öğleden sonra Akşam yemekli  Çöl Safari Turuna katılacak misafirlerimizle otelde buluşuyoruz. Bu turumuzda, 4x4 araçlar ile, çölde unutulmaz anlar yaşayabilir, gün batımını izleyebilirsiniz. Kızıl kumlarda yapılan eğlenceli ve heyecan dolu gezinin ardından çölün ortasında yer alan Bedevi kampına varıyoruz. Burada yapılan birbirinden güzel şov ve dansöz gösterisi eşliğinde akşam yemeğini alıyoruz. Ayrıca deveye binme, sınırsız meşrubat, çay ve kahve ikramı tur içeriğinde ücretsiz olarak sunulan servislerdir. Yemek ve gösterilerin ardından turumuz sonra eriyor ve bizi otellerimizden alan 4x4 özel araçlarımızla tekrar otelimize dönüyoruz. Konaklamamız otelimizde 

Ekstra Tur: Akşam Yemekli Dubai Çöl Safari Turu – Ekstra

 

*** Denize gitmeyecek olan misafirlerimiz , isterlerse Ekstra olarak düzenlenebilecek MİRACLE GARDEN  & Dubai FRAME Gezisine katılabilir

45 milyondan fazla çiçek kullanılarak dizayn edilen Masal şehir Miracle Garden’ı ziyaret ediyoruz. Guinness rekorlar kitabına girmiş Dünya’nın en büyük çiçek bahçesinde tamamen çiçeklerden yapılmış devasa uçak Airbus A380 ve birbirinden çeşitli objeler nefesinizi kesecek. Yine ayni tur içerisinde,150 metre yükseklik, 95 metre genişlik ile Dünyanın en büyük çerçevesinden Dubai’nin hem geçmiş hem de geleceğine bakıp çok etkileneceksiniz. Çerçeve zirvesine çıkışınız esnasında Dubai’nin nereden nereye geldiğini görsel şovlarla izleyecek, cam tabanda yürürken adrenalini doruklarında hissedeceksiniz.

Ekstra Tur: Miracle Garden & Dubai Frame Gezisi – Kişi Başı  Ekstra 



4 Gün: Öğle Yemekli Abu Dabi Turu - Sheik Zayed Büyük Camii - Yas Adası - Dünyanın ilk Ferrari temalı eğlence parkı

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından , Valizlerimizi alarak otelimizden ayrılıyoruz ve Yedi Emirliğin Başkenti olan Abu Dabi'ye doğru devam ediyoruz. Dünyanın en büyük insan yapımı limanı olan Jebel Ali’den geçiyoruz. İlk durağımız, dünyanın en büyükleri arasında yer alan ve 41.000 Kişiye aynı anda ibadet etme imkanı sunan Sheik Zayed Büyük Camii olacaktır. Muhteşem mimarisi ve zengin işlemeleri ile unutamayacağınız fotoğraflar alabileceğiniz zenginliktedir. Yedi emirliğin başkenti olan Abu Dhabi emirliğini gezerken yakın geçmişte, küçük bir balıkçı köyü olan başkentin bugün ne kadar modern bir şehir olduğuna tanık olacaksınız. Geniş bulvarları, gökdelenleri ile ultra modern bir Arap şehri olan kentte, Al Bateen bölgesi, kordon caddesi görülecektir. Emirates Palace’da verilecek fotoğraf molasının ardından şehrin geçmişinin otantik bir kopyası olan Miras Köyünü gezerken Arapların geçmişteki yaşamlarını, geleneklerini, çamurdan yapılmış evleri, görme imkanı bulacaksınız. Öğle yemeği turunuz esnasında açık büfe olarak alınacaktır. Yemek sonrasında turumuza devam ediyoruz. Saadiyat Adası üzerinde bulunan Louvre Müzesi’nde verilecek fotoğraf molasının ardından, eğlence merkezi olarak kabul edilen ve Formula 1 Abu Dhabi yarışlarına ev sahipliği yapan Yas Adası’na hareket ediyoruz. Yine ayni yerde bulunan dünyanın ilk Ferrari temalı eğlence parkında verilecek molada fotoğraf çektirebilir, hediyelik eşya mağazasında alışveriş yapabilirsiniz. Turumuzun ardından Dubai’ye hareket ediyoruz ve Dünyanın çeşitli ülkelerinin Pavilyonlarından oluşan ve Dünya’nın en eğlenceli mekanlarından biri olarak kabul edilen Global Village’e gidiyoruz. İçerisinde Kasım ve Nisan ayları arasında tüm ülkelerin sergilerini, hediyelik eşya ve gıda ürünlerini bulabileceğiniz ve alış-veriş yapabileceğiniz pavilyonda geçireceğimiz keyifli saatler geçiriyoruz.



5 Gün: Dubai - İzmir

Gecenin bitiminde , Dubai Havalimanına doğru hareket ediyoruz. Sunexpress Hava Yollarına ait İzmir için saat 04:35’de hareket edecek dönüş uçağımızda yerlerimizi almak üzere C.IN işlemlerimizi yapıyoruz. Konforlu bir uçuşun ardından sabah saat 08:45’de İzmir Adnan Menderes Hava Limanına varıyor, bir daha ki KUŞADASI TOURS Organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

*** 25 Ekim çıkışlı turumuzun dönüş günü 29 Ekim dir. 

29 Ekim Sun Express Havayolları İzmir dönüş uçak hareket saati  03:00 

*** Son gün Fiyata dahil Abu Dhabi Turumuza katılmak istemeyen misafirlerimiz, grubumuzun hava limanına farklı bir güzergahtan programlarını tamamlayarak geçmesinden dolayı transferlerini kendi sorumlulukları altında sağlamaları gerekmektedir. Talepleri olması halinde Rehberimize bir gün önceden bilgi vermelidirler.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Sunexpress Hava Yolları direkt uçuş ile İzmir-Dubai ; Dubai –İzmir Uçak Biletleri
  • Havalimanı – Otel – Havalimanı Transferleri ve Tüm Şehir Turları
  • Panoramik Dubai Şehir Turu
  • Dubai Mall ve Fountain Gezisi
  • Açık Büfe Öğle Yemekli Abu Dhabi Turu
  • Souk Madinat Jumeirah
  • Abu Dhabi ve Sheikh Zayed Camii Gezisi
  • Akşam Yemekli Dhow Cruise Tekne Turu
  • Hotel de 3 Gece Konaklama
  • Otelimizde 3 Kahvaltı
  • Lokal Rehberlik Hizmeti
  • Havalimanı ve Şehir giriş Vergileri
  • KUŞADASI TOURS Güvencesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze, Ören Yerleri ve Saray Girişleri
  • Programda isteğe bağlı olarak gerçekleştirilecek 4 x 4 Çöl Safari Turu (Yemekli) 
  • Öğle ve Akşam Yemekleri
  • Her türlü kişisel harcamalar, otel ekstraları ve bahşişler
  • Özel Seyahat Sağlık ve Güvence Sigortası 
  • Yurtdışı çıkış harcı 150 TL (Turdan önce bankaya yatırılmalıdır!)
  • İzmir Havalimanı Transferi
  • Dubai Vize ve Servis Hizmeti 125 Usd  Ücreti (Şahsi başvuru gerektirmemektedir.) Yeşil Pasaporta Vize gerekmez...
  • Şehir Konaklama Vergisi (BAE 31 Mart 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gecelik şehir konaklama vergisi uygulaması başlatmıştır. Otel kategorisine göre belirlenen bu vergi konaklayan misafirler tarafından otel resepsiyonuna direkt olarak ödenmektedir. 2*ve 3* Oteller İçin gecelik 10 AED(Yakl. 3 USD) – 4 Yıldızlı Oteller İçin Gecelik 15 AED (Yakl. 4 USD) 


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Konsolosluk vize vermeme hakkına sahiptir gerekli gördüğü takdirde . Vize alınamaması , vizenin tur başlangıç tarihinden sonra gelmesi gibi durumlarda KUŞADASI TOURS'un hiçbir sorumluluğu yoktur.
    • Hehangi bir nedenden vize alınamaması durumunda vize , sigorta ve tur ücreti iadesi yapılmaz 
    • Pasaportlarında KKTC damgası var ise Yunanistan makamları yolcunun Yunanistan'a ait bir şehrine giriş yapmalarına izin vermemektedir.
    • Shengen vizesi alacak olan misafirlerimizin vize başvurusundan önce ücretin tamamını ödemesi gerekmektedir.Konsolosluğa otel + ulaşım + tur paket faturasını ibra edebilmek amacıyla
    • Tura katılacak misafirlerimizin pasaport bitiş sürelerinin tur bitiş tarihinden önce minimum 6 aylık süresi olmalıdır
    • Ülke kapı gümrüklerinde gümrük müdürünün veya polis memurunun kişiyi kabul etmeme durumundan KUŞADASI TOURS sorumlu değildir
    • Seyahat güzergahında bulunan bölgelerde herhangi bir olağanüstü durumdan dolayı otoriteler tarafından izin verilmeyen bölgelere gidilemeyebilir. Bundan KUŞADASI TOURS sorumlu değildir.
    • 18 yaş altı çocukların anne ve babası veya bir tanesi yanında yoksa tur boyunca muvaffakatnamelerinin yanında olması gerekmektedir.
    • Otellerde 3 kişilik odalarda 3 tek yatak olabileceği gibi 3.cü yatağın açma - kapama yatak şeklinde olma ihtimali de vardır. Misafirlerimiz 3 kişilik oda alırken bunu ve oda oda sıkışıklığını kabul etmiş demektir.
    • Tüm misafirlerimiz tura başlangış anında alındıkları noktalarda tur bitiminde indirme yapılacaktır.Dönüş güzergahında misafirlerimiz alındıkları nokta haricinde başka bir noktada indirme yapılamayacaktır.
    • Tüm karayolu ulaşımı sırasında araç içerisinde yolculuk boyunca Emniyet Kemeri takma zorunluluğu vardır. Kurallara uyulmaması halinde KUŞADASI TOURS'un herhangumluluğu yoktur. Kesilen ceza kişiye aittir 
    • Turlarımızda koltuk numarası rezervasyon sırasına göre ve rezervasyon esnasında verilmektedir. Tur boyunca koltuk kaydırma sistemimiz bulunmamaktadır.
    • Araç içi ikramlarımız yol durumuna göre dağıtılmaktadır. Virajlı ve zorlu yollarda o gün için ikram yapılamayabilir
    • Yurtdışı turlarımızda su ikramı kişiye günde 0.5 lt. şeklindedir.
    • Tur boyunca yanınızda hava şartlerina göre bir ceket , şemsiye , şarj aleti , fotoğraf makinesi , ilaç vb. gibi heran ihtiyacınız olacak olan eşyalarınızı küçük bir çanta ile araç içine almanızı rica ederiz. Valizlerimiz sabah bagaja yerleştikden sonra bri daha akşam otelde indirilecektir. 
    • Tur boyunca yanınıza rahat ayakkabı ve kıyafetler almanızı tavsiye ederiz
    • Turun gerçekleşmesi için yeterli katılımcı sağlanmadığı takdirde KUŞADASI TOURS turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda tüm ödeme yapmış olan misafirlerimize ödedikleri ücret , ödeme yapıldığı şekilde iade edilecektir
    • Tur bedelini kredi kartı ile yapmış olan misafirlerimiz kendi istekleri ile tur başlangıcından belli bir süre önce yapacakları iptallerinde para iadesi yapılacağı zaman bankanın kurumumuzdan kesmiş olduğu komisyon oranı düşülüp o şekilde iade yapılacaktır.

    İptal Şartları
    https://www.kusadasitours.com.tr/dubai-izmir-aydin-cikisli-direkt-ucak

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 27.07.2024 13:43 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.