Saat 22:00 Kuşadası Türkmen Mahallesi Candan Tarhan Bul. Süper coffee önü ; 22:30 Söke tren garı ; 23:15 Aydın Kadın Doğum Hastanesi Karşısından siz misafirlerimizi aldıktan sonra gerekli ihtiyaç ve kahvaltı molalarını vererek İzmir, Ayvalık, Edremit ve Çanakkale güzergâhından ilerliyoruz. Türkiye’nin mühendislik harikalarından biri olan 1915 Çanakkale Köprüsü üzerinden geçerek Avrupa’ya uzanan yolculuğumuza devam ediyoruz. Keyifli bir yolculuğun ardından Kapıkule Sınır Kapısı’na ulaşıyor, pasaport ve gümrük işlemlerimizi tamamlayarak Bulgaristan’a geçiş yapıyoruz.
(Tura katılan misafirlerimizin tamamı, yeşil pasaport sahibi ya da daha önce kullanılmış ve tur süresince geçerliliğini koruyan çok girişli Schengen vizelerine sahipse Kapıkule üzerinden geçiş sağlanacaktır. Ancak aramızda yalnızca Yunanistan’dan alınmış, daha önce kullanılmamış çok girişli Schengen vizesi bulunan misafirlerimiz varsa, onlar için geçiş noktası İpsala Sınır Kapısı olacak ve oradan Bulgaristan’a ulaşılacaktır.)
NOT: İzmir, Foça, Aliağa, Dikili, Salihleraltı, Ayvalık, Gömeç, Ören, Burhaniye, Edremit, Akçay, Güre, Altınoluk, Küçükkuyu, Ezine, Çanakkale ve Keşan-İpsala yol ayrımlarından turumuza katılabilirsiniz
Yorumlar